Overslaan naar content

Slager

Op locatie
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 18 - € 21 per uurKitchen

Functieomschrijving

Sardi is opzoek naar een nieuwe slager. Sardi is een gerenommeerd bedrijf in de voedingsindustrie, gespecialiseerd in hoogwaardige vleesproducten, gevestigd in het bruisende Amsterdam Oost. Als slager speel je een essentiële rol binnen ons bedrijf, waarbij je verantwoordelijk bent voor het leiden en coördineren van de slagerijafdeling. Onze missie bij Sardi is om klanten te voorzien van uitstekende kwaliteit vleesproducten die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van smaak, versheid en veiligheid. Als slager speel je een cruciale rol in het handhaven van deze kwaliteitsstandaarden. 


Taken en verantwoordelijkheden:

 1. Leiderschap: Je bent verantwoordelijk voor het aansturen en motiveren van het slagerijteam. Je zorgt ervoor dat alle medewerkers op de hoogte zijn van hun taken en verantwoordelijkheden en je biedt begeleiding en ondersteuning waar nodig.
 2. Productieplanning: Je stelt de productieplanning op en zorgt ervoor dat deze efficiënt wordt uitgevoerd. Je houdt rekening met de vraag van klanten, zorgt voor voldoende voorraad en bewaakt de kwaliteit van de producten tijdens het productieproces.
 3. Kwaliteitscontrole: Je bent verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van onze vleesproducten. Je voert regelmatig controles uit op de versheid, hygiëne en veiligheid van de producten en zorgt ervoor dat ze voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.
 4. Receptontwikkeling: Je speelt een actieve rol in het ontwikkelen en verbeteren van nieuwe recepten en vleesproducten. Je houdt rekening met de wensen en behoeften van klanten en volgt de trends en ontwikkelingen in de voedingsindustrie.
 5. Kostenbeheer: Je houdt toezicht op de inkoop van vlees en andere benodigdheden voor de slagerij. Je zorgt ervoor dat de voorraad op peil is en dat er efficiënt wordt omgegaan met grondstoffen, om kosten te beheersen en verspilling te minimaliseren.
 6. Teamontwikkeling: Je investeert in de ontwikkeling van het slagerijteam door trainingen en opleidingen aan te bieden. Je stimuleert een positieve werkomgeving waarin teamleden kunnen groeien en hun vaardigheden kunnen ontwikkelen.

Vereisten

Profiel en vaardigheden:

 • Je hebt een ruime ervaring als slager / chef of in een vergelijkbare leidinggevende functie binnen de voedingsindustrie;
 • Je hebt uitgebreide kennis van vleesproducten, snijtechnieken en hygiënevoorschriften;
 • Je bent in staat om een team te motiveren, aan te sturen en te ontwikkelen door jouw leiderschap skills;
 • Je bent een teamplayer;
 • Je hebt sterke organisatorische en probleemoplossende vaardigheden;
 • Je bent de Nederlandse taal vaardig. Spaanse is een pré.
 • Je hebt oog voor detail en streeft altijd naar de hoogste kwaliteitsstandaarden;
 • Je bent stressbestendig en kunt goed omgaan met deadlines;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt effectief samenwerken met andere afdelingen binnen het bedrijf.

Als slager bij Sardi krijg je de kans om deel uit te maken van een toonaangevend bedrijf dat zich inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid. Je speelt een belangrijke rol in het leveren van hoogwaardige vleesproducten en het verder ontwikkelen van ons assortiment.
We bieden een salaris conform CAO slagerij, goede aanvullende arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling.


Draag jij bij aan de positieve reputatie van Sardi en groei binnen Amsterdam?

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan de functie-eisen? Let's meat!

Dan zien we erg uit naar je sollicitatie! Heb je nog vragen? Mail dan naar pz@sardi.nl 


Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

of